اشتراک گذاری
  • خانه
  • آموزش
  • آموزش استفاده از وای فای دایرکت برای انتقال فایل

آموزش استفاده از وای فای دایرکت برای انتقال فایل

وتیفیکیشن‌های متفاوت پر شدن حافظه یکی از آزار دهنده‌ترین پیغام‌هایی هستند که کاربران را مجبور به حذف برخی از فایل‌های شخصی خود می‌کند اما حذف تعدادی عکس و فیلم هم به طور دائمی کارساز نیست و به زودی دوباره سر و کله‌ی پیغام‌های مزاحم پیدا می‌شود. بنابراین ممکن است این بار تصمیم به اشتراک گذاری برخی از فایل‌ها با گوشی یکی از اهالی خانه بگیرید، حالا تصور کنید در این شرایط برنامه‌های رایجی مانند Shareit بر روی گوشی شما نصب نباشد؛ فکر استفاده از بلوتوث نیز با آن سرعت حلزونیش که اصلا به ذهنمان خطور هم نمی‌کند؛ پس یک راه می‌ماند؛ انتقال فایل از طریق وای فای دایرکت !

اشتراک گذاری فایل‌ها از طریق وای فای دایرکت قابلیتی است که بارها و بارها در هنگام روشن کردن وای فای با آن برخورد کرده‌ایم و ساده از کنارش گذشتیم! به لطف این قابلیت می‌توانید بدون نیاز به استفاده از اینترنت به ارسال فایل‌ها به یک گوشی دیگر که از وای فای دایرکت پشتیبانی می‌کند، بپردازید.

یکی از مزیت‌هایی که به لطف استفاده از قابلیت ارسال فایل از طریق Wi Fi Direct به وجود می‌آید بی‌نیاز شدن از اپلیکیشن‌هایی مانند Shareit و در نتیجه خلاص شدن از شر تبلیغ‌های این اپلیکیشن است! البته لازم به ذکر می‌باشد که حذف تبلیغات گوشی نیز راه و روش‌هایی دارد.

انتقال فایل از طریق وای فای دایرکت

نحوه‌ی انتقال فایل از طریق وای فای دایرکت در اندروید

برای استفاده ویژگی اشتراک گذاری فایل‌ها از طریق وای فای دایرکت باید گوشی‌های هوشمند اندرویدی حداقل از اندروید 4.0 بهره‌مند باشند و گوشی‌هایی با سیستم عامل پایین‌تر از این نسخه Wi Fi Direct برای ارسال فایل پشتیبانی نمی‌کنند و همچنین ساپورت کردن از قابلیت انتقال فایل از طریق وای فای دایرکت، در ویندوزفون‌های دارای سیستم عامل 8.1 و بالاتر وجود دارد.

به منظور روشن کردن و منتقل کردن فایل از طریق وای فای دایرکت باید مراحل زیر را طی کنید.

  • ابتدا به بخش Connections در Settings هر دو دستگاه مراجعه کنید و یا از طریق رابط کاربری WiFi خود را روشن کنید.
  • در این صفحه گزینه‌ی Wi-Fi Direct مشاهده می‌شود و با انتخاب این گزینه صفحه‌ای باز می‌شود که می‌توانید در آن نام گوشی دیگر که قصد اتصال به آن را دارید انتخاب کنید.
  • سپس به فایل منیجر یا گالری خود مراجعه کرده و پس از انتخاب فایل‌ها، آیکون یا گزینه‌ی اشتراک گذاری را انتخاب کنید و از بین گزینه‌های Share، وای فای دایرکت را برای ارسال فایل مورد نظرتان بزنید.
  •  

آیا انتقال فایل از طریق وای فای دایرکت در آیفون هم ممکن است؟

منتقل کردن فایل از طریق وای فای دایرکت در دستگاه‌هایی با حداقل سیستم عامل iOS 7 امکان پذیر است و این قابلیت در دیوایس‌های اپل با نام Airdrop شناخته می‌شود که در واقع مبتنی بر قابلیت Wi Fi Direct است و این امکان را به کاربران می‌دهد که به اشتراک گذاری فایل‌هایی مانند فیلم، عکس و موسیقی بدون نیاز به استفاده از اپلیکیشن جانبی بین دستگاه‌های اپل بپردازند.

به منظور منتق کردن فایل از طریق وای فای دایرکت ابتدا باید با مراجعه به Control center، بلوتوث و وای فای خود را فعال کنید و سپس در همین بخش با لمس گزینه‌ی ایردراپ (Airdrop)یک پنجره‌ی پاپ آپ با 3 گزینه باز می‌شود؛ با انتخاب گزینه‌ی Contacts Only تنها افرادی که در لیست مخاطبین شما هستند می‌توانند به شما دسترسی پیدا کنند؛ اما در صورت استفاده از گزینه‌ی Everyone تمامی افراد اطرافتان قادر به اتصال و استفاده از قابلیت انتقال فایل با Wi Fi Direct یا همان (Airdrop) خواهند بود.

رفع مشکلات کاربران در انتقال فایل با Wi Fi Direct

چنانچه در منتقل کردن فایل از طریق وای فای دایرکت به مشکل برخوردید و یا علاقه‌مند به جستجو و یافتن قابلیت‌هایی نهفته در تلفن‌همراهتان مانند وای فای دایرکت شده‌اید، با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا لذت بهره‌مندی از تکنولوژی را بچشید و یا حتی می‌توانید به کمک متخصصین ما به طور تخصصی آموزش تعمیرات تبلت و موبایل ببینید و پا به دنیای سخت افزار اسمار‌تفون‌ها و فبلت‌ها بگذارید.

1/5 (1 امتیاز)
اشتراک گذاری