اشتراک گذاری

ارتقای حافظه تبلت

حافظه داخلی تبلت شما می‌تواند محدودیت‌ های ذخیره‌ سازی را به همراه داشته باشد ولی با ارتقا حافظه تبلت، می‌توانید تجربه استفاده از تبلت خود را بهبود بخشیده و از اجرای بی‌نقص برنامه‌ها و ذخیره اطلاعات خود لذت ببرید. در این مقاله، به روش ها و راهکارهای ارتقا هارد تبلت می پردازیم و آن ها را بصورت تخصصی مورد بررسی قرار می دهیم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره با کارشناسان ما در نمایندگی تعمیر تبلت تماس بگیرید.

ارتقا حافظه تبلت

درباره ارتقا حافظه تبلت اندروید

یکی از سیستم عامل های اصلی در گوشی ها و تبلت های هوشمند مربوط به سیستم عامل اندروید است. این سیستم‌عامل قابلیت شخصی سازی را داراست. به همین علت، تبلت ‌های اندرویدی در بین کاربران از محبوبیت بالایی برخوردار هستند. تبلت‌ ها قابل حمل هستند و می‌توانید آن ها را همراه خود به هر کجا ببرید. تبلت ‌های اندروید با حافظه داخلی 8GB، 16GB، 32GB، 64GB یا 128GB بسته به مدل و برند آن ها عرضه می‌شوند.

بدون استفاده از کارت حافظه، ممکن است هشدار “فضای ذخیره سازی کافی وجود ندارد” روی دستگاه شما دیده شود. بنابراین، شما باید حافظه داخلی تبلت اندروید خود را افزایش دهید تا بتوانید برنامه‌ها، موزیک، ویدئوها، تصاویر و سایر اطلاعات خود را به مدت طولانی نگه دارید.

اینو بخون حتما به کارت میاد : افزودن منو فارسی به لیست زبان تبلت

ارتقا هارد تبلت

یکی از روش های ارتقای حافظه تبلت  ارتقا هارد تبلت است. از جمله این روش ها می توان به:

  • پشتیبان گیری از اطلاعات
  • انتخاب نوع حافظه و هارد
  • استفاده از کارت حافظه
  • آموزش نصب حافظه
  • روت کردن دستگاه
  • استفاده از برنامه ها و اپلیکیشن های مدیریت فضای داخلی
  • استفاده از فضای ابری برای انتقال اطلاعات مهم

اشاره کرد. در ادامه به بررسی این مراحل و روش ها پرداخته و آن ها را بصورت جزئی مورد بررسی قرار میدهیم.

آموزش ارتقا هارد تبلت

  1. تعیین نیازهای خود :

قبل از هر اقدامی برای ارتقا هارد تبلت خود، به دقت نیازهای خود را ارزیابی کنید. درصورتی که نیاز به حجم زیاد برای انتقال فایل های حجیم مانند فیلم ها یا بازی ها و برنامه دارید و حتی از دستگاه خود برای فیلم برداری یا کساعی جهت تولید محتوا استفاده میکنید قطعا نیاز به افزایش حافظه تبلت خواهید داشت.

  1. پشتیبان‌گیری از اطلاعات :

قبل از اقدام به ارتقا حافظه تبلت  تبلت خود، حتماً از اطلاعات مهم خود پشتیبان گیری نمایید. ممکن است در این فرآیند داده‌هایی از دست برود.

  1. انتخاب نوع حافظه :

حافظه داخلی تبلت‌ ها به صورت داخلی یا خارجی (کارت حافظه) است. قبل از خرید، تصمیم بگیرید که آیا می‌خواهید حافظه را به صورت داخلی یا با استفاده از کارت حافظه افزایش دهید.

  1. استفاده از کارت حافظه :

یکی دیگر از روش های ارتقا هارد تبلت مربوط به استفاده از کارت حافظه است. در صورت انتخاب حافظه خارجی، انتخاب کارت حافظه با سرعت انتقال و دریافت بالا اطلاعات مهم است. کارت‌های حافظه Class 10 یا UHS Class 1 از بهترین و با کیفیت ترین گزینه ‌ها بشمار می آیند.

  1. پیشنهاد از سازنده تبلت :

قبل از خرید کارت حافظه، به پیشنهادات و راهنمایی‌های ارائه شده توسط برند سازنده تبلت توجه کنید. ممکن است برخی از تبلت‌ ها از حداکثر ظرفیت حافظه مشخصی در بخش کارت حافظه پشتیبانی کنند.

  1. آموزش نصب حافظه :

اگر تصمیم به ارتقاء حافظه داخلی گرفتید، حتماً دستورالعمل نصب حافظه را که در دفترچه راهنمای تبلت شما آمده است، به دقت دنبال کنید.

  1. روت (Root) کردن تبلت برای ارتقا هارد تبلت :

برخی از تبلت ‌ها برای ارتقا حافظه تبلت  به روت شدن نیاز دارند. اما روت کردن تبلت باعث میشود تا دستگاه شما از گارانتی خارج شود. اگر نیازی به ویژگی ‌های خاص روت ندارید، این مورد را بصورت جدی و دقیق بررسی کنید.

  1. استفاده از اپلیکیشن‌ ها و برنامه های مدیریت حافظه :

نصب برنامه ها و اپلیکیشن‌های مدیریت ارتقا حافظه تبلت  می‌تواند به شما کمک کند تا به بهینه ‌ترین شکل از حافظه دستگاه خود استفاده کنید و فضای اضافی را مدیریت کنید.

  1. استفاده از حافظه ابری :

در نظر داشته باشید که امروزه بسیاری از سرویس‌های ذخیره‌سازی ابری، امکان ذخیره اطلاعات شما را به صورت آنلاین  برای شما فراهم می‌کنند.

  1. ارزیابی نتیجه :

پس از ارتقا حافظه تبلت ، عملکرد تبلت خود را مورد ارزیابی قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که مشکلات حل شده‌ باشد.

هشدار “فضای ذخیره سازی کافی وجود ندارد” در تبلت

وقتی این هشدار را دریافت می‌کنید “فضای ذخیره سازی کافی وجود ندارد”، این به این معناست که داده‌ها در تبلت اندروید شما خیلی زیاد است و شما باید ابتدا بررسی کنید که چه مقدار فضای ذخیره‌سازی در حال استفاده در حافظه داخلی تبلت اندروید شما وجود دارد. برای این کار به تنظیمات -> ذخیره‌سازی بروید تا میزان استفاده از فضای ذخیره‌سازی را ببینید.

اگر لازم است، می‌توانید حافظه داخلی خود را در اینجا مدیریت کنید، مانند حذف برخی از برنامه‌ها یا فایل‌های بزرگ برای آزاد کردن فضا جهت نصب برنامه‌ها و ذخیره اطلاعات جدید. در غیر این صورت، باید فضای ذخیره‌سازی تبلت اندروید خود را با تعویض یک کارت حافظه MicroSD با حجم بیشتر افزایش دهید.

چگونه می‌توان حافظه داخلی تبلت اندروید را افزایش داد؟

جایی درون گوشه‌های عمیق تبلت اندروید شما، یک یا دو دستگاه ذخیره‌سازی وجود دارد. در گذشته، تبلت‌های اندروید به طور سنتی از همه کارت‌های SD به عنوان حافظه قابل حمل استفاده می‌کردند. اما اکنون، بسیاری از تبلت‌های اندروید همچنان به شما اجازه ارتقا حافظه تبلت  با استفاده از کارت حافظه MicroSD را می‌دهند.

با این حال، اگر می‌خواهید حافظه داخلی تبلت اندروید خود را با استفاده از کارت حافظه MicroSD افزایش دهید، باید کارت SD را به فرمت EXT2/EXT3 تغییر دهید.

این مقاله را از قلم نیندازید : آموزش تصویری اتصال تبلت به پروژکتور

ابزار فرمت کارت SD: AOMEI Partition Assistant

کاربران تبلت همه می‌دانند که فرمت کارت SD در تبلت کاری بسیار پیچیده است و نیاز به زمان زیادی دارد. به عنوان مثال، تبلت باید روت شده باشد.  در اینجا یک نرم‌افزار دیگر را معرفی خواهیم کرد که می‌تواند به شما در فرمت کارت SD از طریق کامپیوتر کمک کند.

AOMEI Partition Assistant Standard نوعی ابزار فرمت کارت SD است که به شما کمک می‌کند که کارت SD خود را به خوبی مدیریت کنید. برای انجام این اقدام طبق مراحل زیر پیش روید:

ابزار فرمت کارت SD AOMEI Partition Assistant

آموزش فرمت کارت sd با برنامه AOMEI Partition Assistant

ابتدا، باید کارت SD خود را با استفاده از رم ریدر به کامپیوتر خود وصل کنید. پس از آماده‌سازی، می‌توانید شروع به فرمت کارت SD از طریق ابزار یا برنامه AOMEI Partition Assistant کنید. برنامه AOMEI Partition Assistant را دانلود و نصب کنید و آن را اجرا کنید.

این برنامه به شما محیط اصلی درایوهای موجود در کارت حافظه را نشان می‌دهد. کارت SD با نام “قابل حمل” علامت‌گذاری شده است. برای فرمت کردن آن، باید راست‌کلیک کنید و گزینه Format Partition را انتخاب کنید. سپس، گزینهFile System را به عنوان EXT2 انتخاب کنید و گزینه OK را انتخاب نمایید. سپس به صفحه اصلی باز می‌گردید.

آموزش فرمت کارت sd با برنامه AOMEI Partition Assistant

روی گزینه Apply در نوار ابزار کلیک کنید تا فرآیند فرمت کردن شروع شود. پس از پایان عملیات، می‌توانید کارت SD را از کامپیوتر خود جدا کرده و آن را در تبلت اندروید خود نصب کنید. حال می توانید تصاویر را در کارت SD ذخیره کنید، برنامه های مورد استفاده خود را منتقل کنید و از ذخیره سازی خارجی برای نگهداری اطلاعات بیشتر در تبلت خود استفاده کنید.

AOMEI Partition Assistant نه تنها یک ابزار عالی فرمت است، بلکه یک مدیریت پارتیشن نیز به حساب می آید. این برنامه به شما این امکان را میدهد که پارتیشن کارت SD یا دیسک های خارجی دیگر را ایجاد کنید. علاوه بر این، می توانید از آن برای ایجاد رسانه قابل بوت، انتقال OS به SSD و غیره استفاده کنید.

نکته: این عملیات تمام داده ‌ها و اطلاعات کارت SD شما را حذف خواهد کرد، مطمئن شوید که قبل از اقدام فرمت کردن، داده ‌های خود را با برنامه AOMEI Backupper پشتیبان گیری کرده اید. با انجام مراحل نامبرده در بالا، می‌توانید فضای ذخیره ‌سازی تبلت خود را به بهترین شکل برای ارتقا حافظه تبلت اقدام کنید  و از تجربه بهتری در استفاده از دستگاه خود بهره‌مند شوید. همچنین شما می توانید با فرمت کردن کارت حافظه خود از فضای بیشتری برای انتقال و ذخیره سازی اطلاعات استفاده نمایید.

Rate this post
اشتراک گذاری